Bedrijvencompetitie voor sponsoren

Om sponsoren de mogelijkheid te bieden om hun bedrijf extra in de spotlights te zetten organiseert Het Spektakel van Steenwijk dit jaar op dinsdag 1 augustus, op het parcours van het Spektakel van Steenwijk een bedrijvencompetitie.

Naast profs ook recreanten/amateurs
De Tour de France is weer begonnen en “we” kijken dagelijks naar de verrichtingen van de Nederlandse en andere toppers. Over het verloop kunnen we nog niet veel zeggen maar het is al weer spannend. Het bestuur van het Spektakel van Steenwijk volgt de Tour dagelijks en zij kijken natuurlijk ook wie ze op 1 augustus as. naar Steenwijk kunnen halen. Maar naast de profrenners kunnen dit jaar voor het eerst ook bedrijven inschrijven voor een ploegentijdrit met een team van drie renners om het bedrijf extra in de spotlights te zetten.

Ploegentijdrit voor bedrijven
De tijdrit bestaat uit 2 ronden, circa 5 kilometer, op het parcours van Het Spektakel van Steenwijk. De tweede aankomende telt. De wedstrijd wordt georganiseerd onder auspiciën van de KNWU en start om 16.15 uur. Deelnemers zorgen zelf voor het juiste materiaal en kleding.

Sponsoren kunnen hun team aanmelden via info[a]hetspektakelvansteenwijk.nl voor 20 juli as.

Wielertheater Onderweg biedt twee uurtjes heerlijk vermaak
dikke banden race_ Het spektakel van Steenwijk_ dinsdag 1 augustusOpnieuw Ready2Race Dikke Banden Race tijdens Het Spektakel van Steenwijk